Vélemények

Engedélytől eltérően épült házamra, a sokadik felszólítást és ellenőrzést követően már a bontást elrendelő határozat is a kezemben volt. Nekem a megépült házra volt szükségem, a hatóság bontatni akart, a tervezőm pedig visszalépett. Az építtetői igényeim, a hatósági elvárások és a tervezési gyakorlat olyan egységet alkotott Krisztián munkájában, aminek köszönhetően az épület jogerős fennmaradási engedélyt kaphatott. N. József, Esztergom (2011.)
Eredetileg egy kisebb átalakításra készültünk. Vendégeink igényei szerint éttermünket végül teljesen átalakítottuk, így a térség legnagyobb befogadóképességű szórakozóhelyét hívtuk életre. Krisztián meglepően rugalmasan reagált a folytonosan változó elvárásainkra. A tervezés során ez az együttműködés egy precíz és szakmailag profi tervvel párosult. Az építési engedélyt egyetlen hét alatt szereztük meg, kilenc szakhatóság közreműködésével. K. Zsuzsa, Tata (2005.)
Waiheke legszebb telkét mondhatom magaménak. 64 méterrel a tengerszint felett, három oldalról körben az óceán, és egész nap süt a nap. Olyan házat akartam építeni, amit nem kell később jó áron eladnom. Az építészem már a harmadik tervezőm volt, aki addigra egy éve dolgozott a terven, amikor kollégája, Chris tervét ismertette egy lakossági fórumon. Megéreztem, hogy talán ő meg tudja oldani a feladatot. Egy hét múlva előttem volt az a terv, ami a meg nem fogalmazott igényeimet is figyelembe vette. Hamarosan költözünk Anthony P., Waiheke (2003.)